MENJA SE RED VOŽNJE BEOVOZA – UVODI SE NOVA LINIJA

3

Od 15. decembra počeće da važi novi red vožnje Beovoza koji će važiti do decembra 2020. godine. Pored novog reda vožnje, uvodi se i nova linija za Lazarevac.

U nastavku su linije i red vožnje

Linija 1

U smeru Batajnica – Ovča umesto dosadašnjih 16, biće 15 polazaka. U jutarnjem špicu (05:45 – 06:45) polasci saobraćaju na oko 30 minuta.

Linija 2

U smeru Ovča – Resnik umesto dosadašnjih 16, biće 17 polazaka. U jutarnjem i popodnevnom špicu (06.50 – 07.50 sati i 15.50 – 16.50 sati) polasci će saobraćati na 30 minuta.

U smeru Resnik – Ovča umesto dosadašnjih 15, biće 20 polazaka. U jutarnjem i popodnevnom špicu (05.52 – 08.52 sati i 16.52 – 17.52 sati) polasci će saobraćati na 30 minuta.

Na liniji Beograd centar (Prokop) – Mladenovac – Beograd centar (Prokop) broj polazaka ostaje isti. Ukida se stajalište u Vlaškom Polju, Ralja i Ripanj tunel. Uvodi se novo stajalište Ripanj Kolonija.

Linija 4

Lazarevac – Ovča sa dva polaska po smeru

Lazarevac – Beograd centar (Prokop) jedan polazak po smeru

Lazarevac – Resnik sa šest polazaka po smeru (pet vikendom). Vremena polazaka i dolazaka vozova su prilagođena tako da u Resniku može da se preseda između linija Ovča – Resnik i linije Resnik – Lazarevac i obrnuto.

Za ovu liniju očekuje se saopštenje reda vožnje.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

3 komentara

  1. Zašto pitanje je Što Železnik nema Bg voz kad ima sve uslove svu potrebnu infrastrukturu dok dočekamo Metro proćiće 10 godina.

  2. Što Železnik nema Bg voz kad ima sve uslove svu potrebnu infrastrukturu dok dočekamo Metro proćiće 10 godina.

  3. zasto se ukida stajanje u stanici ralje jel 10000 ljudi su samo deo beogrda kad se uzimaju pare jel izgleda da u bg ima gradjana drugog reda

Ostavite komentar