MENJA SE RED VOŽNJE BEOVOZA – UVODI SE NOVA LINIJA

3

Od 15. decembra počeće da važi novi red vožnje Beovoza koji će važiti do decembra 2020. godine. Pored novog reda vožnje, uvodi se i nova linija za Lazarevac.

U nastavku su linije i red vožnje

Linija 1

U smeru Batajnica – Ovča umesto dosadašnjih 16, biće 15 polazaka. U jutarnjem špicu (05:45 – 06:45) polasci saobraćaju na oko 30 minuta.

Linija 2

U smeru Ovča – Resnik umesto dosadašnjih 16, biće 17 polazaka. U jutarnjem i popodnevnom špicu (06.50 – 07.50 sati i 15.50 – 16.50 sati) polasci će saobraćati na 30 minuta.

U smeru Resnik – Ovča umesto dosadašnjih 15, biće 20 polazaka. U jutarnjem i popodnevnom špicu (05.52 – 08.52 sati i 16.52 – 17.52 sati) polasci će saobraćati na 30 minuta.

Na liniji Beograd centar (Prokop) – Mladenovac – Beograd centar (Prokop) broj polazaka ostaje isti. Ukida se stajalište u Vlaškom Polju, Ralja i Ripanj tunel. Uvodi se novo stajalište Ripanj Kolonija.

Linija 4

Lazarevac – Ovča sa dva polaska po smeru

Lazarevac – Beograd centar (Prokop) jedan polazak po smeru

Lazarevac – Resnik sa šest polazaka po smeru (pet vikendom). Vremena polazaka i dolazaka vozova su prilagođena tako da u Resniku može da se preseda između linija Ovča – Resnik i linije Resnik – Lazarevac i obrnuto.

Za ovu liniju očekuje se saopštenje reda vožnje.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

3 коментара

Ostavite komentar