IZMENE NA TRI LINIJE ZBOG RADOVA NA VOŽDOVCU

0

LINIJA 26, 26N I 406 – Kako je navedeno u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz, tokom izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Zapljanjskoj ulici na delu od OŠ „Branislav Nušić” do raskrsnice sa Darvinovom ulicom, doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi će trajati do 30. juna.

Radovi će se izvoditi u dve faze i to: faza 1 – radovi u kolovozu Zaplanjske, na delu između ulica Darvinova i Siva Stena (pored T.C. „Stadion“), od 7. do 26. maja. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, doći će do potpunog zatvaranja kolovoza u Zaplanjskoj, pa će vozila sa linija javnog prevoza 26 i 26N saobraćati u oba smera ulicama Kruševačka, Husova, LJubićka, Kumodraška, Darvinova, Zaplanjska i dalje redovno.

Pročitajte i:
IZMENE U VEZI PODATAKA ZA PRIJAVU ZA 100 EVRA

Faza 2 – radovi u kolovozu Zaplanjske, na delu između ulica Darvinova i Siva Stena (od kolskog ulaza u T.C. „Stadion“ do skretanja za benzinsku pumpu) od 27. maja do 30. juna. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, doći će do zauzeća desne saobraćajne trake u Zaplanjskoj (smer ka naselju Braće Jerković), pri čemu će se vozila kretati dvosmerno preostalom širinom kolovoza regulisano vertikalnim zaprekama. Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta.

Zbog izvođenja radova na popravci saobraćajnih površina izvedenih od sitne kamene kocke u Ulici Jaroslava Černog, na delu od Instituta „Jaroslav Černi“ do Bulevara patrijarha Germana do 1. avgusta biće izmenjen rad linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja ovih radova, vozila sa linije javnog prevoza 406 će u oba smera saobraćati trasom: Bulevar patrijarha Germana, 2.Nova (novi naziv Pilota Rajka Cvetića), 3.Nova (Đurđije Cvetić) do okretnice Pinosava.

Vozila će pored redovnih stajališta koristiti i privremeno uspostavljena stajališta u ulici 2.Nova (novi naziv Pilota Rajka Cvetića) i to: u smeru ka terminusu „Pinosava“, u zoni raskrsnice sa Bulevarom patrijarha Germana, u zoni raskrsnice sa ulicama 1. Nova (novi naziv Braće Stošić) i 5.Nova (novi naziv Milovana M. Cvetića), u zoni raskrsnice sa ulicom 6.Nova (novi naziv Valoge), u smeru ka terminusu „Voždovac“, u zoni raskrsnice sa ulicom 6.Nova (novi naziv Valoge), u zoni raskrsnice sa ulicama 1. Nova (novi naziv Braće Stošić) i 5.Nova (novi naziv Milovana M. Cvetića) i u zoni raskrsnice sa Bulevarom patrijarha Germana.

SVI MOGU U GRADSKI PREVOZ, UKIDAJU SE OGRANIČENJA I REDARI

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar