KONTROLOR SAM ODREDIO KAZNU – AKO SE ŠVERCUJETE, ONDA BAR USTANITE?

2

Danas je u gradski autobus koji saobraća na linij 31 ušla kontrola koja je standardno krenula sa pregledanjem karata, ali se desilo i nešto zanimljivo. Kada je jedan od kontrolora zatražio kartu dvema devojčicama, one su izgovorile Srednja škola. Ovo je jedna uobičajena scena kojoj ste sigruno nekada prisustvovali ukoliko koristite gradski prevoz, ali kontrolor je ipak odlučio da ih sam, na neki način, kazni, prenosi Telegraf.

Njegov odgovor ovim devojčicama glasio je – Pošto već ne plaćate kartu, onda nemojte da sedite u autobusu, ustanite! Ali ni devojčice nisu ostale dužne već su mu odgovorile da se dogovore i da im daju Bus plus kartice, a ne da ih ponižavaju.

Podsetićemo, karta za učenike srednje škole košta od 1.090 do 1.730 dinara u zavisnosti od zone. Cena doplatne karte je 2.000 dinara, ali u ovom slučaju kontrolor je ne može naplatiti jer srednjoškolci obično nemaju lične karte. Isto je i kada je u pitanju pisanje kazne za neposedovanje karte.

Šta vi mislite o reakciji ovog kontrolora? Pišite nam u komentarima.

Izvor: Telegraf

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

2 komentara

  1. Nije sigurno ostaviti on

    Beograd je postao mesto bezakonja, gradjevinskog.kriminala, besposlice,.bede, i POTPUNE NEBRIGE GRADSKIH ORGANA uprave,.vradske vlasti i skupstine.grada za probleme i ugrozavanje kirnog.zivota.gradjana. Stepen neznanja i neukosti u radu je zaprepascujuci, kao i grubo krsenje zakona o drzavnoj upravi. Ovde ljudima koji su rodjeni Beogradjani, nije omoguceno da.dodju do zaposlenja, zarade i ostvare pristojan i socijalno siguran zivot, vec su u stalnom strahu od sutra, usled promocije bede, besposlice, bezakonja koja se provodi u Beogradu. Za to su odgovorni celnici grada i uprave. Takodje su odgovorni za ugrozavanje zivota i egzistencije ljudi u gradu i nesaradnju sa gradjanima. Posevna bestijalnost i neukost srece se. Kod predsednika gradskih opstina, koji su cesto, kao u Zemunu, neobrazovani, neuki,bezobrazni i beze od.gradjana. Grad Beograd nije preduzeo.potrebne mere disciplinskog uredjenja opstina i grada, pa se sluzbenici u svim telima uprave ponasaju.bahato i bezobrazno uvredljivo i nestrucno prema gradjanima. To je zalosna istina o Beogradu, jer ovako lose nije nikada bilo. Da li ce.Beogradjani masovno ostajati bez posla,.zarada, egzistencije i nezbrinuti i dalje,.bez ikakve.zastite.i pod.pretnjom od kriminala,.privrednog.kriminala i kriminala belog.okovratnika, jer gradska uprava i gradonacelnik sa timom jako malo i vrlo necelishodno rade i u 2019. Godini.

  2. Nije sigurno ostaviti ga on

    Na temu gradski prevoz i kontrolori u Beogradu

    Decu i studente da ostave na miru, kada tako neodgovorno preduzece gradskog saobracaja i bespotrebni pravno lice bus plus, simbol osionog i nasipnickog ponasanja prema putnicima, nisu sposobni da im, kao i nezaposlenima, obezbede besplatne mesecne karte. Sramota i tuga u organizaciji u nestrucnom rukovodjenju gradskim preduzecima i sluzbama, od nesposobnog i nezaingeresovanog gradskog upravnog tela i skupstine grada koja napada sopstveno stanovnistvo agresijom, nebrigom za sugradjane i njihove.probleme, besposlicom, bedom i grubim krsenjem zakona konm se uredjuje rad gradske uprave. Zapanjujuce je da se to vrsi cak i u kabinetu gradonacelnika grada. Sramno, protivpravno i neuko i za gradjane stetno.ponasanje gradske vlasti i uprave.

Ostavite komentar