KLIMA MAGIČNO PRORADILA TOKOM KONTROLE – KAZNA ZA PREVOZNIKA?

1

Naše kolege iz tima portala Beograd uživo danas su se slučajno zadesile u autobusu gradskog prevoza tokom jedne od najavljenih kontrola rada klima uređaja Sekretarijata za javni prevoz. Radi se o liniji 33, tokom jednog od najtoplijih dana u godini oko 13:00h, a u autobusu nije radila klima, što svi znamo i nije toliko retko.

Međutim, u prevoz je ušla kontrola Sekretarijata za javni prevoz i nakon toga klima je magično proradila. Inspekcija je proveravala kroz ceo autobus da li klima svuda radi ispravno, a našim kolegama rečeno je da će kaznu prevozniku pisati jer klima nije bila uključena, iako uredno radi. Kolege su nažalost morale da napuste vozilo, te ostaje nepoznato da li je prevoznik dobio kaznu ili ipak ne. Ono što je poznato da je u autobusu u kojem klima radi radila samo ventilacija iz koje je izlazio vreo vazduh, a svi prozori su bili otvoreni. Vozač, upitan zašto klima ne radi, odgovorio je da klima radi, na čuđenje svih putnika.

Sigurni smo da i vi imate ovakva ili slična iskustva. Pišite nam u komentarima ispod kako je u vašem prevozu.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

1 komentar

  1. Jasmina Simovic on

    Neka ta kontrola dodje u Batajnicu na linije 73,703,706, i ako sme neka napise koliko autobusa je klimatizovano. Tvrdim da 99% nema klimu. Na ovim linijama je kao u kljucalom loncu. Sta reci,osim BRUKA!

Ostavite komentar