KARTA ZA BOLJU VOŽNJU – NOVA REKLAMA O PLAĆANJU KARTE (VIDEO)

0

Sinoć je na društvenoj mreži napravljen profil kartazaboljuvožnju na kojem se za sada nalazi nova reklama o plaćanju karte u gradskom prevozu u Beogradu.

Na profilu nema informacija o vlasniku istog, ali se pretpostavlja da je u pitanju nastavak reklamne kampanje koju je pokrenuo Sekretarijat za javni prevoz. O prvoj reklami koja je izazvala za sada vrlo negativne rekacije pročitajte u tekstu GRAĐANI U ČUDU – REKLAMA O PLAĆANJU KARTE RAZLJUTILA SUGRAĐANE (FOTO).

Video koji je postavljen sinoć pogledajte u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

Валидирањем карте чините важну ствар да побољшате градски превоз. #картазабољувожњу

A post shared by Карта за бољу вожњу (@kartazaboljuvoznju) on

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar