KAKO DO POPUSTA NA BUSPLUS KARTE ZA MART?

1

POPUST BUSPLUS MART – Prema rečima gradskih čelnika, Grad će odobriti popust povlašćenim kategorijama odnosno korisnicima javnog prevoza koji su kupili mesečne karte za prevoz u martu, a za period u kojem isti nije bilo moguće koristiti zbog vanrednog stanja i obustave prevoza.

Ova odluka odnosi se na 61.004 korisnika koji su na maloprodajnim objektima i preko interneta kupili mesečne karate mart ove godine, a koju nisu mogli da koriste u periodu od 22. – 31. marta zbog privremenog obustavljanja javnog prevoza. Njima će biti odobren jednokratni popust u visini od 32,26 odsto od cene mesečne karte, koji se može iskoristiti od 1. juna do 20. septembra 2020. godine i to prilikom prve kupovine mesečne karte na maloprodajnom objektu ili preko interneta.

U pitanju su učenici srednjih škola, studenti, ratni vojni invalidi i mirnodopski vojni invalidi sa 20-40 odsto invalidnosti, civilni invalidi rata sa 20-40 odsto telesnog oštećenja, trajno nesposobna lica za rad i privređivanje, dijalizirana lica, lica sa lakom duševnom zaostalošću, korisnici prava na novčanu socijalnu pomoć, korisnici starosne / prevremene starosne ili invalidske penzije, korisnici porodične penzije, nezaposlena lica, izbeglice i interno raseljena lica. Popust je odobren i za 66 korisnika koji su imali uplaćenu godišnju kartu. Oni se mogu javiti korisničkom centru BusPlusa od 15. juna a najkasnije do 20.septembra kako bi izvršili produženje svoje godišnje karte.

GRAĐANI LJUTI – OVLAŠĆENJA KONTROLORA U GRADSKOM PREVOZU NEZAKONITA?

IZMENE REDA VOŽNJE NA 55 GRADSKIH I PRIGRADSKIH LINIJA

Izvor: Mondo, Tanjug

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. Dragana Crnomarkovic on

    A sta je sa nama zaposlenima. Platila sam za mart i maj a prevoz u tom periodu nije radio 16 dana ko ce to meni da nadomesti. Zelim odgovor od nadleznih . Hvala

Ostavite komentar