KAKO ĆE SE PLAĆATI PREVOZ DO PROMENE BUS PLUSA?

0

Kao što je već objavljeno, raspisan je tender za promenu Bu plusa, a ideja je da se taj sistem zameni Beogradskom karticom. Više o samoj kartici i mogućnostima koje će pružati možete pročitati u tekstu:

UMESTO BUS PLUSA BEOGRADSKA KARTICA – ČEMU SLUŽI I KAKO ĆE SE KORISTITI?

Kako je tender u toku, a prevoz se i dalje koristi, nadležni objašnjavaju da će se do promene sistema Bus plus koristiti uobičajno. Sve kartice se kupuju ili dopunjuju na isti način kao i do sada.

Pored toga, za sugrađane starije od 65 godina, a kojima je istekla kartica (rok važenja je tri godine), rok važenja kartice je produžen. Zbog epidemiološke situacije oni se pozivaju da ne dolaze na lokacije za izdavanje novih kartica i da obave dopunu na starim karticama. Stare kartice će sada važiti do 1. juna, a prilkom zamene stare za novu, dopuna će biti automatski preneta.

ZAMENA BUS PLUS KARTICA – KAKO I KADA?

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar