KADA POČINJU DA SAOBRAĆAJU MINIBUS LINIJE?

0

Od petka 8. maja ponovo je uspostavljen gradski prevoz u Beogradu, osim minibus linija i noćnog prevoza. Za noćni prevoz još uvek nema informacija kada će profunkcionisati, ali je datum za minibus linije poznat.

Od ponedeljka, 18. maja, moći će ponovo da se koriste linije E1, E2, E6 i E9, prema redu vožnje koji će biti dostupan na sajtu bgprevoz.rs. Linija A1 počeće da vozi kada se uspsostavi saobraćaj na Aerodromu Nikola Tesla.

Prevoz na minibus ekspres linijama obavljaće se uz obavezno poštovanje svih mera prevencije, sprečavanja širenja i smanjenja rizika bolesti COVID-19.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar