JEDNA LINIJA GRADSKOG PREVOZA MENJA TRASU

0

Počev od ponedeljka, 27.01.2020. godine linija JLPP-a br. 406L menja trasu do igrališta u naselju Beli potok.

Zbog radova na rekonstrukciji železničke pruge u visini naselja Beli potok, došlo je do zauzeća zemljišta na kome se nalazila privremena okretnica „Beli potok /železnička stanica/, zbog čega je nastala potreba za promenom trase predmetne linije.

Na liniji br. 406L, na izmenjenom delu trase uspostavljeno je novo polazno/dolazno stajalište u zoni lokalnog igrališta, odnosno u Ulici kapetana Pantelije Čarapića ispred objekta sa kućnim brojem 7.

S obzirom da je u pitanju minimalna promena trase, neće doći do promena u redu vožnje.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar