JAPAN POMAŽE U MODERNIZACIJI BEOGRADSKOG GRADSKOG PREVOZA

0

Juče je potpisan sporazum između predstavnika japanske vlade i gradskog sekretarijata za javni prevoz u Beogradu, čime će biti pokrenut projekat Modernizacija javnog prevoza u Beogradu. Realizacija projketa počeće u oktobru i trajaće 36 meseci.

Japanski sručnjaci će sagledati sve probleme koji postoje u gradskom prevozu u Beogradu i dati predloge i podeliti njihova iskustva kako se može poboljšati sistem javnog prevoza. Pored toga, projekat će omogućiti i obuku naših ljudi u Japanu, evropskim gradovima i Beogradu kako bi stekli neophodna iskustva za dalji rad.

Jedna od faza projekta je i realizacija pilot projekta koji će podrazumevati primenu savremenih tehnologija, a sve u skladu sa politikom za zaštitu životne sredine japanske vlade.

viber-baner-poziv-beograduživo

 

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar