IZMENJENA TRASA DVA PREVOZA DO ZAVRŠETKA RADOVA

0

Zbog sanacije defekta na vodovodnoj mreži u ul. Ravan, na delu između Kružnog puta i centra Leštana, koje izvodi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”, od srede, 26.02.2020. godine do završetka radova, svakodnevno od 08.00 do 14.00 časova, operativno će biti izmenjen režim rada linija, na sledeći način:

  • vozila sa linije 306 će saobraćati na izmenjenoj trasi: Kružni put – Ravan (okretnica linije 311). Planirani polasci do Bubanj potoka biće realizovani po redu vožnje;
  • vozila sa linije 311 će saobraćati na skraćenoj trasi do centra Leštana.
  • privremeno se ukida stajalište „Leštane /ulaz/“ u oba smera za linije 306 i 311.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar