IZMENE U PREVOZU ZBOG UTOVARA I ISTOVARA NAMEŠTAJA ZA GAK NARODNI FORNT

0

Tokom utovara i istovara delova nameštaja za potrebe GAK „Narodni front” u Ulici kraljice Natalije, na delu od Balkanske do Dobrinjske ulice, doći će do potpunog zatvaranja predmetne deonice, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi 24. i 25. oktobra od 19 do 7 časova, 25. i 26. oktobra od 19 do 7 časova, 31. oktobra i 1. novembra od 19 do 7 časova, kao i 1. i 2. novembra od 19 do 7 časova.

HITNE IZMENE NA JEDNOJ LINIJI ZBOG NEPLANIRANIH RADOVA

Vozila sa linija javnog prevoza 52, 53 i 56 će iz pravca Banovog brda, umesto do terminusa „Zeleni venac”, saobraćati na skraćenoj trasi i promenu smera vršiti ulicama Sarajevskom, Balkanskom, Admirala Geprata i Kneza Miloša.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar