IZMENE PREVOZA ZBOG NOVE FAZE RADOVA U USTANIČKOJ ULICI

0

Zbog nove faze radova u Ustaničkoj ulici doći će do promene u radu linija javnog prevoza. Do 1. septembra menja se režim saobraćaja u Ustaničkoj ulici, na delu od Ulice Mihaila Todorovića do Ulice Rebeke Vest, uključujući i okretnicu „Konjarnik”.

Predviđeno je zatvaranje desne strane kolovoza Ustaničke ulice (smer prema Bulevaru kralja Aleksandra), kao i same okretnice „Konjarnik”.

Tokom izvođenja radova, linije 17 i 31 će ići skraćenom trasom, a promenu smera kretanja vršiće ulicama Ustaničkom, Rimskom, Vojislava Ilića, kao i Ustaničkom prema gradu ili ka Novom Beogradu. Vozila će korekciju vremena polaska vršiti na stajalištu „Šumice”, u smeru prema gradu. Linija ADA3 će saobraćati do terminusa „Šumice”.

Uspostavlja se privremena autobuska linija 50L (Ustanička – Medaković 3). Vozila će saobraćati na trasi: terminus „Ustanička” – Ustanička – Vojislava Ilića – Svetozara Radojčića – Medaković 3. Linije 50, 308 i 310 će saobraćati redovnim trasama.

Uspostavlja se privremeno stajalište „Ustanička” za linije 50, 308 i 310 – smer prema Bulevaru kralja Aleksandra, na poziciji EDB stuba, koji se nalazi ispred objekta sa kućnim brojem 202, oko 150 metara ispred postojeće pozicije stajališta, odnosno oko 32 metra posle početka niše za parkiranje vozila, kao i privremeno stajalište „Hotel Srbija” u Rimskoj ulici, 50 metara posle raskrsnice sa Ustaničkom za linije 17 i 31.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar