IZMENE NA TRI TRASE PREVOZA ZBOG RADOVA NA BANJICI

0

U desnoj saobraćajnoj traci Crnotravske ulice na Banjici, u smeru ka Paunovoj ulici, izvodiće se radovi na izgradnji toplovodne mreže. Radi se o zoni raskrsnice sa ulicom Bahtijara Vagabzade.

Tokom radova neće biti moguće skretanje udesno iz Crnotravske u Ulicu Bahtijara Vagabzade, dok će se srednja saobraćajna traka Ulice Bahtijara Vagabzade (smer prema Crnotravskoj) koristiti za levo skretanje iz Crnotravske u ovu ulicu.

U periodu od 8. do 11. novembra doći će do promena u trasi linija gradskog prevoza: 42, 59 i 94. Autobusi će, u smeru ka Kanarevom brdu, saobraćati: Crnotravska, Paunova, Baštovanska, Bahtijara Vagabzade. U suprotnom smeru neće menjati režim rada.

Vozila će se u zoni radova, u smeru ka bolnici Dragiša Mišović, iz Ulice Bahtijara Vagabzade kretati preostalom širinom kolovoza.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar