50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

IZMENE NA TRAMVAJSKIM LINIJAMA TOKOM VIKENDA

0

IZMENE NA TRAMVAJSKIM LINIJAMA – Kako je navedeno u saopštenju GSP Beograd, popravka i pregled tramvajske pruge u Bulevaru Aleksandra, naspram raskrnice sa Gusinjskom ulicom biće realizovana od sutra od pola 1 posle ponoći do ponedeljka 30. septembra do 3.30 časova.

U subotu i nedelju tramvaji 6,7 i 14 saobraćati na skraćenoj trasi do stare okretnice Radioindustrija i biće ukinut terminus „Ustanička”.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar