IZMENE NA ŠEST LINIJA PREVOZA U RAKOVICI

0

Tokom izvođenja radova na dovođenju instalacije toplovodne mreže u funkciju na raskrsnici ulica 11. krajiške divizije i Oplenačke, od 19. maja do 3. juna doći će do proma u radu linija javnog prevoza.

I faza od 19. do 25. maja – zatvara se desna saobraćajna traka ulice 11. Krajiške divizije (u smeru ka gradu), ne delu od broja 52 do sredine raskrsnice sa ulicom Oplenačka.

viber-baner-poziv-beograduživo

 • 501: u smeru ka terminusu „Staro Kijevo” ulicama: Oplenačka, 11. krajiške divizije, Rasinska, 17. oktobra i dalje redovnom trasom, dok će se u surpotnom smeru kretati redovnom trasom
 • 502: u smeru ka terminusu „Miljakovac 1” ulicama: 11. krajiške divizije, Rasinska, 17. oktobra i dalje redovnom trasom, dok će se u surpotnom smeru kretati redovnom trasom.

II faza od 26. maja do 3. juna – zatvara se desna saobraćajna traka u ulici 11. Krajiške divizije (u smeru ka gradu), na delu od sredine raskrsnice sa ulicom Oplenačka do kućnog broja 52B.

 • 56, 59, E2 i 56N: u smeru ka gradu ulicama: Milorada Draškovića, Rasinska, 11. krajiške divizije i dalje redovnom trasom, dok će se u suprotnom smeru kretati redovnom trasom
 • 502: u oba smera ulicama: 11. krajiške divizije, Rasinska, 17. oktobra i dalje redovnom trasom.

Stajališta

Za vreme izvođenja radova biće uspostavljene stajališta na privremenom delu trase za linije 501 i 502 u fazi 1 i za linije 56, 59, 502, E2 i 56N u fazi 2 (u smeru prema ulici Rasinska).

 • Stajalište „Mrakovička” će biti uspostavljeno u Ulici 11. krajiške divizije, na poziciji EDB stuba koji se nalazi ispred kućnog broja 40, pet metara ispred postojećeg ležećeg policajca.
 • Stajalište „Oplenačka 1” biće u Ulici 11. krajiške divizije, 10 metara posle stepenica koje se nalaze ispred kućnog broja 52.
 • Stajališta na broj 502 ( u smeru ka Petlovom brdu) će biti sledeća:
  • „Oplenačka 1” u Ulici 11 krajiške divizije, na poziciji drugog EDB stuba, 52 metra posle raskrsnice sa ulicom Oplenačka;
  • „Mrakovička” u Ulici 11 krajiške divizije, na poziciji EDB stuba koji se nalazi ispred kućnog broja 31.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar