IZMENE NA OSAM LINIJA ZBOG RADOVA U TERAZIJSKOM TUNELU

0

Zbog radova u Terazijskom tunelu narednih dana će doći do promena u radu linija javnog gradskog prevoza. Izmene će trajati od 16. do 18. maja, u periodu od 22.00 do 4.00.

Zatvaraju se dve saobraćajne trake u smeru ka Dečanskoj ulici. Saobraćaj će ka Novom Beogradu funkcionisati nepromenjeno, dok se u smeru ka centru grada menja režim linija gradskog prevoza.

  • 65 i 77 – Zeleni venac – Prizrenska – Terazije – Trg Nikole Pašića – Bulevar kralja Aleksandra – Takovska – 27. marta i dalje redovnom trasom;
  • 16, 27E, 35, 95 i minibus E1 – Zeleni venac – Prizrenska – Terazije – Kolarčeva – Trg republike – Francuska – terminus „Trg republike” – Bulevar despota Stefana i dalje redovnom trasom;
  • EKO 1 – Zeleni venac – Prizrenska – Terazije – Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom, navodi se u saopštenju.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar