IZMENE NA LINIJAMA 25 I 25P

0

Tokom nedelje, 8. i ponedeljka 9. decembra doći će do zatvaranja ulice Ljubićka za saobraćaj, na delu od Kumodraške do Danijelove ulice.

Zbog zatvaranja pomenute ulice doći će do promena u radu linija 25 i 25P. Linije će u oba smera saobraćati: Kruševačka – Miška Jovanovića – Peke Pavlovića – Zaplanjska – Darvinova – Braće Jerkovića i dalje redovnom trasom.

Ukidaju se stajališta:

  • „Husova“;
  • „Univerzitet Singidunum“,
  • „Vitanovačka“,
  • „Bjelovarska“ i
  • „Darvinova“.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar