IZMENE GRADSKOG PREVOZA ZBOG MANIFESTACIJE BELGRADE MUSIC WEEK

0

Kako je navedeno u saopštenju, tokom održavanja manifestacije Belgrade music week na prostoru kod Poslovnog centra Ušće, 23. i 24. avgusta, od 18 do 6 časova, 24. i 25. avgusta, od 18 do 6 časova i 25. i 26. avgusta, od 18 do 6 časova doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 kretaće se u navedenom periodu, umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Trešnjinog cveta, u oba smera, Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom trešnjinog cveta i dalje redovnim trasama.

UZ APLIKACIJU BESPLATAN ULAZ NA BELGRADE MUSIC WEEK NA UŠĆU

Vozila sa linija 27E i 35 će se kretati u oba smera, umesto Bulevarom Nikole Tesle i Ulicom ušće, Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa „Novi Beograd /Blok 20/”.

Linija 60 će u vreme održavanja manifestacije saobraćati sledećom trasom (u smeru ka okretnici „Novi Beograd – Toplana”): Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar