ISTIČE UGOVOR SA BUS PLUS-OM – KO ĆE NAM UBUDUĆE NAPLAĆIVATI KARTE?

5

UGOVOR SA BUS PLUS-OM – Kao što smo već pisali, u septembru ove godine ističe ugovor sa firmom Apex, odnosno Busplus-om, a Sekretarijat za javni gradski prevoz Beograda bi uskoro trebalo da raspiše javnu nabavku za izbor novog partnera za naplatu karata i upravljanje vozilima.

Firmi Apex je pripadalo 8,53% prihoda ostvarenih prodajom karata, a kako Novosti prenose, Grad će sada najverovatnije tražiti partnera koji bi pristao na 7,92%. Takođe se navodi, da će odluku o tome da li će Apex konkurisati na novom tenderu, doneti većinski osnivač firme – turska kompanija KentKart.

U dokumentaciji se navodi da bi novo partnerstvo trebalo biti sklopljeno za narednih 13 godina, kao i da će Grad tražiti da se unapredi sistem kontrole prevoza putnika, da se smanji mogućnost zloupotrebe u sistemu, unapredi mehanizam za nadgledanje i kontrolu prevoznika kroz uvođenje novih funkcionalnosti u sistem, ali i kroz poboljšanje načina informisanja putnika.

USVOJENO – KAZNA ZA ŠVERCOVANJE U PREVOZU 10.000 DINARA

Izvor: Novosti

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

5 коментара

  1. Posto je ugovor Apexa istekao 20 septembra a njihovi kontrolori kao sumanuti sa radnim vremenom od 13 – 14 sati i dalje harace interesuje me kome idu pare ako im je ugovor istekao, tih famoznih 9% od otkucane karte,a tender je tek raspisan za drugu firmu. Ako ne ide Apexu vec samo GSP-u onda u redu, za plate vozacima i obnovu voznog parka ali ako i dalje njima ide procenat bez ugovora ko ce za to odgovara sto bespravno uzimaju procenat GSP-u, moj askundjer verovatno

    • Ne znam da lu ke GSP sposoban ili ne ali kada bi se stavila neka realna karta markica mesecnih za zaposlene, 20e mesecno za dve zone npr toliko je u Nemackoj a vozis se autobusima kao i ubanom ako su oni nasli racujicu za sve to nasao bi i gsp. Takodje trebalo bi da se penziinerima poveca cena godisnje karte bar na 1000-1500din ipak ih ima 1.700.000 hiljada, obavezna markica srednjoskolcima i fakultetu koja bi se dobijala u skolama kao u moje vreme. I Naravno kazna od 100e na licu mesta ali kazna da se naplacuje svima a ne odokativno ako je grupa momaka preskoci nije bitno udri na zene

Ostavite komentar