IMA LI GUŽVE U GRADSKOM PREVOZU? (FOTO)

0

GRADSKI PREVOZ GUŽVE – Gradski prevoz je počeo da saobraća pre tačno 10 dana, odnosno 8. maja. Kao što smo već pisali, autobusi saobraćaju po letnjem redu vožnje, a u vozila mogu ulaziti građani sa svim kartama, odnosno markicama.

Situacija u gradu se polako vratila u normalu, većina firmi je krenula sa radom, a samim tim ovo znači i više putnika u gradskom prevozu, posebno u jutarnjem i popodnevnom špicu, ali i na onim linijama koje su inače uvek nešto više opterećene od ostalih.

Kada je autobus pun, iako su sedišta obeležena kao ona na kojima sme i ne sme da se sedi, putnici se ipak rasporede na skoro sva sedišta, te neretko dolazi i do rasprave između istih. Preporučena distanca se u punom autobusu ne može održati, što naravno uzrokuje i veću netrepeljivost među građanima, te su prepirke i svađe neminovne.

Jedna sugrađanka podelila je na Twitteru svoje današnje iskustvo u gradskom prevozu, fotografije možete pogledati u nastavku, a vi nam u komentarima pišite kakva je situaciju u vašem kraju.

GRADSKI PREVOZ, MASKE I NJIHOVA POTPUNO NEPRAVILNA UPOTREBA

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar