GSP PREKO TENDERA TRAŽI NOVE VOZAČE

0

GSP je raspisao novi tender za dokvalifikaciju i osposabljavanje vozača C kategorije za sticanje vozačke dozvole D kategorije. Rok za podnošenje ponuda je 19. februar, a ponuđač će morati pored obuke vozača za autobus, da obezbedi i obuku za bezbednu i eko vožnju.

Po ovom tenderu GSP bi trebalo do oktobra da uposli novih 110 vozača. Uslovi su srednje obrazovanje, posedovanje tahografske kartice, kvalifikacione kartice za C/CE kategoriju i da imaju prebavilište ili boravište na teritoriji Beograda.

Prva polovina vozača mora da se obezbedi najkasnije u roku od 6 meseci, a druga polovina bi trebalo da prođe obuku u roku od 10 meseci.

izvor: Novosti

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar