DVE BESPLATNE LINIJE DO FESTIVALA ENTER

0

Danas počinje drugo izdanje beogradskog festivala Enter i trajaće sve do 29. juna, a lokacija je Topčiderski park. Tokom tri dana muzičkog programa, posetioci će imati priliku da uživaju u nastupima najaktuelnijih izvođača kako svetske tako i domaće scene.

Ulaz na festival je besplatan, a za publiku je organizovan i besplatan prevoz do Topčiderskog parka – linije ENTER 1 i ENTER 2, koje će saobraćati na 30 minuta.

  • Linija ENTER 1 saobraća na relaciji „Sava centar” – Topčiderski park. Prvi polazak iz Bloka 20 (okretnica linije 35) je u 19.45, a poslednji polazak iz Topčidera u 2 sata posle ponoći u četvrtak, 27. juna, odnosno u 3 sata u petak i subotu, 28. i 29. juna. Na liniji „ENTER 1” stajališta su „Blok 20”, „Sava centar” i ŽS „Topčider”.
  • Linija ENTER 2 saobraća na relaciji Trg republike – Topčiderski park. Prvi polazak sa Trga republike je u 19.30 časova sva tri festivalska dana, dok je poslednji polazak iz Topčidera u 2.15 u četvrtak, a u petak i subotu u 2.45. časova. Stajališta na liniji „ENTER 2” su „Trg republike” i ŽS „Topčider”.

Izvor: Beokom info

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA, GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar