DODATNE KORIDORSKE LINIJE ZA PREVOZ ZAPOSLENIH U ZDRAVSTVU

3

PREVOZ ZAPOSLENIH U ZDRAVSTVU – U saradnji sa preduzećem Lasta od nedelje, 29. marta, uvode se dve dodatne prigradske koridorske linije za prevoz zaposlenih koji rade u domovima zdravlja u Barajevu i Lazarevcu, a žive u centralnim gradskim oštinama.

Linije će saobrćati od Zelenog venca, preko Sajama i Žarkova, Ibarskom magistralom, do domova zdravlja u Barajevu i Lazarevcu.  Red vožnje i mapu možete pogledati klikom na liniju:

Povezano:

SVE VANREDNE LINIJE GRADSKOG PREVOZA – POLASCI I TRASE

IZMENE NA VANREDNIM LINIJAMA GRADSKOG PREVOZA

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

3 коментара

  1. Radim u trgovini 7-15 casova i nemam mogucnosti da se peevezem do posla osim gradskim prevozom pa me interesuje kako mi koji radimo do 15 casova dodjemo do kuce ako prevoz popodne krece u 17:30 kad je vec uvelikko poceo policijski cas. HVALA

Ostavite komentar