DANAS IZMENA PREVOZA NA STAROM GRADU

0

Zbog radova na montaži opreme za grejanje i hlađenje, u nedelju, 8. decembra, doći će do zatvaranja ulice Venizelosove, na delu od ulice Knez Miletine do raskrsnice sa Budimskom ulicom.

Zbog ovih promena u periodu od 7h do 17h dolazi do promena u radu gradskog prevoza:

  • vozila sa linije 37, u oba smera saobraćaće: Poenkareova – Cvijićeva – Bulevar despota Stefana – Braće Jugović – Dečanska – Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom;
  • vozila sa linije 79, u oba smera saobraćaće: Cvijićeva – Poenkareova – Klanički kej – Dunavska – Žorža Klemansoa – Venzilosova – Cara Dušana i dalje redovnom trasom.

Ukidaju se stajališta:

  • za liniju 37 u oba smera: „Vojvode Dobrnjca“, „Gundulićev venac“, „Dušanova“ i „Trg republike“;
  • za liniju 79 u oba smera uspostavljena stajališta na izmenjenom delu trase: „Vojvode Dobrnjca“ i „Gundulićev venac“.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar