BUS PLUS – POVEĆANA CENA POSEBNE KARTE

1

Kao što smo ranije pisali usvojena je odluka kojom je povećana kazna za švercovanje u gradskom prevozu, te sada iznosi 10.000 dinara. Postoji mogućnost da se u roku od osam dana plati 50% kazne, odnosno 5.000 dinara.

USVOJENO – KAZNA ZA ŠVERCOVANJE U PREVOZU 10.000 DINAR

Svi koji su se nekada zatekli u kontroli bez važeće karte znaju da se pre pisanja kazne ponudi kupovina posebne karte, koja je iznosila 2000 dinara. Sada je ova cifra 5.000 dinara. Posebna karta sadrži podatke o korisniku, cenu, liniju javnog prevoza, ID vozila, datum i vreme izdavanja i broj kontrolora. Kada se plati važi ceo dan od kada je izdata.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

Ostavite komentar