BROJANJE PUTNIKA U GRADSKOM PREVOZU – A KO BROJI AUTOBUSE?

3

BROJANJE PUTNIKA – Pre nekoliko dana radnici Sekretarijata za javni prevoz i GSP Beograd počeli su sa brojanjem putnika u gradskom prevozu, sa akcentom na linijama koje idu ka centru grada. Putnici se broje od prvih jutarnjih polazaka do 24 sata, a vrše se i ankete od 07 do 19h.

Prva reakcija putnika na brojanje je prilično negativna koji su iskoristili priliku da iznesu svoje probleme koje ih već nekoliko meseci muče kada je u pitanju gradski prevoz. Naime, ono na šta se putnici najviše žale jeste neredovnost polazaka, manji broj autobusa, a sugrađani navode da se sve češće dešava da pojedini vozači u dogovoru sa otpravnicima, menjaju trase i preskaču po nekoliko stanica kako bi nadoknadili izgubljeno vreme u gužvama.

Pišite nam u komentarima ispod kakva su vaša iskustva i problemi.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

3 коментара

  1. U potpunosti se slažem! Nek se voze neko vreme pa da vidimo. Umesto više autobusa oni nam ukidaju linije. Toliko su puni busevi da moja majka koja ima problem sa nogom ne može ni da uđe jer se plaši da će je neko zgnječiti. Tramvaji pojedini su 40 godina stari i to znam 100% jer sam pitala vozača koji je izvadio knjižicu i reko mi tačno godište.

  2. Ja mislim da bi apsolutno svima u gradskoj vlasti i svima na pozicijama koji koriste službena vozila trebalo ukinuti tu privilegiju i da kao i sav ostali svet od kuće do posla i natrag idu gsp-om. Samo godinu dana. Em će uštedeti u budžetu, em će iz prve ruke videti prave probleme.

  3. Linija 26 treba da se pojača. Ovo je postalo strašno, po 45 min čekam prevoz, to se nije desilo samo jednom. Nego u poslednje vreme to je sve češće. Dok čekam prevoz ka gradu, u suprotnom smeru vidim 4 do 5 autobusa sa linije 26. A i kada stigne napokon bus već na drugoj stanici od okretnice je prepun, zato što ona ostala 4 busa ostanu da piju kafu verovatno.

Ostavite komentar