50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

16, 23 I 25 – NOVE IZMENE NA TRASI PREVOZA KA KARABURMI

0

Ulica Marijane Gregoran biće puštena za saobraćaj večeras nakon rekonstrukcije koja je trajala od 10. juna. Prevozi na linijama 16, 23 i 25 vozili su izmenjeno Višnjičkom ulicom, a nakon rekonstrukcije ulice ovi prevozi se u smeru ka gradu vraćaju na redovnu trasu.

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Vojvode Micka Krstića, u smeru ka Karaburmi dolazi do izmene trase ovih prevoza. Predviđeno je da izmene i radovi traju od 2. septembra do 6. oktobra.

Vozila sa linija 16 i 23 će saobraćati:

  • Bulevar despota Stefana – Dragoslava Srejovića – kružni tok Bogoslovija – Dragoslava Srejovića – Marijane Gregoran i dalje redovno do okretnice.

Vozila sa linije 25 će saobraćati:

  • Mije Kovačevića – kružni tok Bogoslovija – Dragoslava Srejovića – Marijane Gregoran i dalje redovno do okretnice.

Stajališta:

Privremeno se ukidaju stajališta u smeru ka terminusu Karaburma 2, za linije 16, 23 i 25: Vuka Vrčevića, Vojvode Micka Krstića Patrisa Lumumbe.

Privremeno se uspostavlja stajalište Marijane Gregoran 1, u smeru ka terminusu Karaburma 2, u ulici Marijane Gregoran, neposredno ispred raskrsnice sa ulicom Vojvode Micka Krstića, u visini kućnog broja 34.

Noćni prevoz

Autobusi na noćnoj liniji 32N, u smeru ka Karaburmi, saobraćaje istom trasom kao i 16, 23 i 25, odnosno od kružnog toka Bogoslovija – Dragoslava Srejovića – Marijane Gregoran.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar