ŽENA NOKAUTIRALA KOMUNALNU MILICAJKU NA PIJACI (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

5

NOKAUTIRALA KOMUNALNU MILICAJKU – Danas se na društvenim mrežama pojavio uznemirujuć video snimak incidenta koji se dogodio na Vidikovačkoj pijaci u Beogradu. Na snimku se može videti kako nakon kraće verbalne rasprave, ulična prodavačica jednim udarcem nokautira komunalnu milicajku.

Kako navodi korisnik koji je objavio video snimak, napad se dogodio danas 12. januara u prepodnevnim satima. Nakon napada, prodavačica je pobegla, a komunalna milicajka je ostala da nepomčno leži na zemlji. Okupljeni su prišli milicajki da provere da li je dobro, a prema prvim nezvaničnim informacijama žena koja ju je napala je ubrzo uhapšena. Milicajka je prevezena u Urgentni centar i dijagnostika je u toku.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

5 коментара

  1. Slika drzave i društva. Milicajka bahata i nesposobna i zena koja je napadnuta mislim na ovu sposobnu je slika naroda koji vise ne trpi bahaćenje.

  2. Treba pomoći ženi koja je nokautirala, ne ovoj drugoj – nokautiranoj. E moji Srbi, posle ovakvih snimaka gde vičete na nedužne ljude Zaustavite je, bre! neko se pokupi i zauvek ode, kao npr. ja

  3. Prvo i osnovno, milicajka koja ocigledno nema nikakvu skolu i ima 3 dana kursa se nije ponasala kako treba i ovo je cist dokaz zasto na tom poslu ne mogu biti priuceni politicki podobni ljudi… Ja sam na strani ove zene koja je funkcionisala u samodbrani jer se vidi da je bila napadnuta prva. To se tako ne radi…

  4. Komunalka je nije trebala dodirivati hvatati. Gde je to učila? Svaka cast za zenu.odmah da joj date posao u interventnoj nije ta zena za pijacu Naklon do poda..

Ostavite komentar