ZBOG ZAGAĐENOG VAZDUHA ZAKAZAN NOVI PROTEST U BEOGRADU

0

Inicijativa Ne davimo Beograd zakazala je za sutra, 17. januara 2020. godine od 18.00 protest pod nazivom Protest za čist vazduh.

Okupljanje je ispred Skupštine grada Beograda. Podseća se da zagađenost vazduha nije prisutna samo u Beogradu (već 132 dana), već i u drugim gradovima Srbije: Valjevo, Užice, Smederevo, Sremska Mitrovica…

Takođe, pokrenuta je i peticija kojom se zahtevaju konkretne mere protiv zagađenja, koju je potpisalo više od 10.000 ljudi, a možete je pogledati na LINKU.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar