ZBOG NISKE TEMPERATURE ELEKTRANE PUŠTAJU GREJANJE

1

Rano jutros na sastanku u Skupštini grada Beograda odlučeno je da Beogradske elektrane počnu sa isporukom toplotne energije potrošačima u Beogradu.

Odluka o pokretanju daljinskog sistema grejanja doneta je zbog „neočekivane nagle promene spoljašnje temperature vazduha“.

Trebalo bi da stanovi budu topli od 10h.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. Treba vlast u Beogradu da urazumi te rukovodioce Beogradskih elektrana koji misle da mogu da rade sta hoce i da u toku grejne sezone ukljucuju i iskljucuje grejanje kada im padne na pamet. Ne znamo koji im je razlog za to sto rade ali postoji mogucnost i da se radi o preprodaji goriva.

Ostavite komentar