ZAVRŠENO PSIHOLOŠKO VEŠTAČENJE – MALČANSKI BERBERIN SE VRAĆA U ZATVOR

0

Ninoslav Jovanović, javnosti poznat kao Malčanski berberin, nakon mesec dana vraća se u niški zatvor. Mesec dana je u zatvorskoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu trajalo njegovo psihološko veštačenje.

Po nalogu sudije Višeg suda u Nišu obavljeno je veštačenje kako bi se ocenilo da li je Jovanović bio uračunljiv u trenutku otmice i u toku potere, kao i o njegovom psihičkom stanju uopšte.

Nalaz i mišljenje veštaka biće dostavljeno sudu i tužilaštu i nije poznato javnosti.

Ninoslav Jovanović osumnjičen je za otmicu i silovanje devojčice (12).

izvor: Novosti 

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar