ZATVARA SE KRUŽNI TOK SLAVIJA, NOVE IZMENE U SAOBRAĆAJU!

0

Kako je najavljeno, radovi na rekonstrukciji kružnog toga Slavija počinju večeras posle ponoći i očekuju se velike izmene u saobraćaju koje će trajati barem u naredna dva meseca.

Gradski prevoz će takođe pretrpeti velike promene kako bi se zaobišao trg koji se više neće koristiti kao kružni tok. Za saobraćaj će biti otvorena dva koridora: Nemanjina-Bulevar oslobođenja i Kralja Milana-Beogradska-Mekenzijeva. Najveće promene u gradskom prevozu pretrpeće linije 31 i 83.

foto: blic.rs

foto: blic.rs

Pošto će biti otvorena samo dva koridora, alternativa su i poprečne ulice, što će sasvim sigurno uzrokovati stvaranje saobraćajnih čepova. Tako ćete od Slavije do Pravnog fakulteta moći da koristite Ulicu kneginje Zorke, koja postaje jednosmerna, Makenzijevu, pa Beogradsku, što će ujedno biti i trasa linija 33 i 48. Za suprotan smer alternativa je Njegoševa, Svetozara Markovića, Nemanjina, pa dalje Bulevar oslobođenja.

Autobuska stanica na Bulevaru oslobođenja pomera se u zonu Hrama Svetog Save, dok će za linije 33 i 48 biti uspostavljeno jedno stajalište odmah po skretanju u Kneginje Zorke, a potom po skretanju u Beogradsku. Za suprotan smer ove linije koristiće postojeće stajalište u Njegoševoj.

Takođe, stanica u Nemanjinoj pomera se sve do parka Manjež, u delu koji je bliži Ulici Svetozara Markovića.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar