ZATEČENO ŠEST RADNIKA NA GRADILIŠTU, JEDAN UDARIO KOMUNLANU MILICAJKU

0

Juče u poslepodnevnim časovima, prema prijavi na gradilište u nastavku Bulevra heroja sa Košara izašla je komunalana milicija i zatekla šest radnika.

Prijavljeno je da su na gradilištu zapaljene gume. Prilikom legetimisanja na licu mesta, pojavio se B.M. koji je vređao pripadnike patrole, a potom je udario Komunalnu milicajku. Patrola MUP-a je došla na teren, savladala B.M. i privela ga u prostorije PS Novi Beograd.

Protiv B.N. će biti podneta krivična prijava za napad na ovlašćeno službeno lice.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

50spinova-baneri-AFF-NOVO-300x250Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar