ZAPLENJENA VEĆA KOLIČINA DROGE, UHAPŠENE DVE OSOBE

0
Pripadnici MUP-a u Beogradu, u dve odvojene akcije, zaplenili su veću količinu droge i uhapsili dve osobe osumnjičene za trgovinu narkoticima.
Uhapšen je P.R. (25) kod koga je u stanu u kojem živi pronađeno oko 4 kilograma marihuane i 500 grama amfetamina.
U drugoj akciji uhapšen je R.F. (25) i kod njega je pronađeno oko 130 grama heroina, tri kilograma smeše paracetamola i kofeina, manja količina amfetamina i pet komada municije.
Oba uhapšena muškarca su osumnjičena za novlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet droga, a R.F. i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar