ZAKUP U KNEZ MIHAILOVOJ ULICI MEĐU NAJSKUPLJIM NA SVETU

0

U najvećoj i glavnoj pešačkoj zoni u Beogradu, Knez Mihailovoj ulici zakup poslovnog prosotra jedan je od najskupljih na svetu. Nalazi se na 36. poziciji najskupljih ulica za šoping, a od regiona, jedino u su prostori u Vaci ulici u Budimpešti skuplji.

Procena kompanije Cushman & Wakefield koja je sastavila listu je da je cena po kvadratu godišnje oko 1.080 evra, odnosno oko 90 evra mesečno.

Lista je obuhvatila 448 komercijalnih destinacija u 68 zemalja sveta. Najskuplji poslovni šoping prostor na svetu je u Kozvej Beju u Hong Kongu. Što se Evrope tiče, to je Nju Bond Strit u Londonu.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar