ZA ŠETANJE LJUBIMCA JOŠ JEDAN TERMIN TOKOM POLICIJSKOG ČASA

0

ŠETANJE LJUBIMCA – Sinoć su donete nove mere među kojima je produžen policijski čas vikendom, od subote u 13h do ponedeljka u 5h. Vlasnicima kućnih ljubimaca dozvoljeno je da šetaju ljubimce u periodu od 23h do ponoći, svako veče.

Pored ovoga, vlasnici će svoje ljubimce moći da prošetaju i u nedelju ujutru, i to u terminu od 8h do 10h. Podsećamo, da je jedna od novih mera zabrana okupljanja više od dve osobe, što znači da se ni u ovim šetnjama sugrađani ne mogu okupljati u grupama.

Povezano: NOVE MERE – DUŽI POLICIJSKI ČAS VIKENDOM, DODATNA ZABRANA OKUPLJANJA

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar