VRTIĆU U ZEMUNU PRETI RUŠENJE, ZATVORENO VIŠE OBJEKATA

0

Juče smo pisali o hitnim radovima u Novogradskoj ulici u Zemunu zbog kvara na vodovodnoj mreži. Usled kvara došlo je i do pucanja zidova i temelja okolnih objekata u ovoj ulici pa je tako vrtić Pčelica Maja koji se nalazi u ovoj ulici zatvoren do daljeg, a za objekte od broja 15 do 19 naložena je zabrana korišćenja, saopšteno je iz GO Zemun.

Stanari Novogradske ulice već danima imaju problema zbog kvara na vodovodnoj mreži na ovoj lokaciji. Kako navode stanari, problem je nastao kada su nakon prijave ekipe JKP Beograd vodovod i kanalizaicja izašle na teren i krenule da crpe mulj i vodu iz rupe koja se otvorila na kolovozu, prenosi Blic. Nakon kvara, pojavile su se pukotine na kućama, krovovima, temeljima, trotoarima i parkinzima koji su potonuli

U saopštenju Gradske opštine Zemun navedeno je da su radnici Vodovoda i kanalizacije otklonili kvar, ali da je Odeljenje za inspekcijske poslove prilikom izlaska na teren ustanovilo da su objekti koji se nalaze od broja 15 do broja 19 u toj ulici nebezbedni, te je u njima zabranjen boravak. Jedan od njih je i dečiji vrtić Pčelica Maja. Deca iz ovog vrtića sada idu u vrtić Zlatni bor koji se nalazi u Zlatiborskoj ulici.

Prijave su prosleđene i Sekretarijatu za inspekcijske polove – Saobraćajnoj inspekciji, te je na ovoj deonici zabranjen prolazak teretnih vozila i autobusa do daljeg, odnosno dok kvar ne bude otklonjen i šteta sanirana.

Pročitajte i: IZMENE GRADSKOG PREVOZA ZBOG HITNIH RADOVA U NOVOGRADSKOJ

Izvor: Blic

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar