VRAČAR I ZVEZDARA SUTRA BEZ VODE

0

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži za četvrtak 16. januar planirano je da bez vode budu potrošači u dve opštine – Vračar i Zvezdara.

Vračar od 8.00 do 16.00h

Bez vode biće potrošači u ulicama: Hadži Melentijeva (od Nebojšine do Braničevske), Hadži Melentijeva (od Petra Kočića do Maksima Gorkog), Milorada Mitrovića, Đorđa Vajferta (od Petra Kočića do Maksima Gorkog) i Janka Veselinovića (od Đorđa Vajferta do Internacionalnih brigada).

Zvezdara od 8.00 do 18.00h

Bez vode biće potrošači u ulicama: Budmanijeva, Mlavska, Dušana Popovića, Mite Ružića, Prote Đurića, Vojvode Blažete, Kamenogorska, Ariljska, Deskaševa i okolne.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar