VOZAČA GSP-A NAPAO MUŠKARAC JER MU NIJE BIO DOZVOLJEN ULAZ BEZ MASKE

0

Juče oko 15.00 napadnut je vozač GSP-a na liniji 707 nakon što je pokušao iz autobusa da udalji muškarca bez maske. Sve se dogodilo na autobuskoj stanici Zemun-Gornji grad, kod Saobraćajne škole.

Prema rečima svedoka, muškarac je ušao na prednja vrata bez maska, nakon čega je vozač tražio od njega da izađe. Muškarac je izašao, počeo da šutira autobus, a nakon toga kroz otvorena prednja vrata da šutira i udara vozača. Zaustavio se kada su se umešale dve putnice i pokušale da odbrane vozača, nakon čega je napadač slomio retrovizor i pobegao.

Svi putnici su napustili vozilo, a vozač je pozvao policiju.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar