VODITELJKI SPASENA RUKA, JOŠ UVEK SE NE ZNA KAKO JE DOŠLO DO UDESA

0

Juče oko 06h ujutru u blizini bolnice Dragiše Mišović dogodila se teška saobraćajna u kojoj su povređene tri osobe, dve teže, a učestvovala su tri automobila i dva autobusa. Voditeljka Jutarnjeg programa TV Pinka, Dea Đurđević, je u ovom udesu zadobila teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju. Ipak, nakon višečasovne operacije, sve je pod kontrolom, a ruka je prišivena.

Kada je u pitanju udes i kako je do njega došlo, još uvek se ne zna tačan uzrok. Prema rečima očevidaca do nesreće je došlo usled vode i poledice koja se nalazila na ulici zbog pucanja vodovodne cevi. Iz JKP Beograd put su naveli da je ulica oko 06h bila čista, nije bilo niti vode niti poledice i nije bilo potrebe za bacanjem soli. Iz Vodovoda su takođe naveli da poledice nije bilo na putu, dok se iz MUP-a još uvek nisu oglasili.

Kako mediji prenose, prvo je došlo do manjeg udesa dva automobila, a u jednom do njih je bila i voditeljka Dea. Kada je ona izašla kako bi se dogovorila sa drugim vozačem, na nju je naleteo autobus koji je u tom trenutku pokušavao da izbegne dva automobila, kada je udario bočno u automobil koji je bio parkiran na trotoaru, odbio se o njega i tako je nastala nezgoda.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar