VELIKO HAPŠENJE U BEOGRADU – 22 OSOBE DOVEDENE U VEZU SA PROSTITUCIJOM

0

Juče je u Beogradu sprovedena velika policijska akcija prilikom koje su uhapšene 22 osobe koje se dovode u vezu sa podvođenjem i prostitucijom. Među njima je i pet devojaka, ali i jedan policajac.

Uhapšeni su podeljeni u dve grupe koje su međusobno sarađivale: Goran S (45), Nemanja S. (35), Marko Ž. (61), Srđan G. (49), Petar Lj. (35), Radomir V. (39), Daniel K. (61), Zoran J. (44), Nemanja R. (38), Jelena M. (24), Dragana P. (45) , Staša M. (24), Saša G. (46) i Darko T. (45). Drugu grupu čine: Miroslav T. (45), Marko R. (32), Vladimir Đ. (44), Vukan P. (36), Sreten D. (33), Saša N. (38), Tatjana L. (36), Tamara H. (33).

Uhapđene devojke tvrdile su se ne bave prostitucijom, već da su radile kao sekretarice i ugovarale sastanke sa klijentima. Svoj biznis vodili su preko 15 godina, a usluge su reklamirali u oglasima. Uloga policajca je bila da proverava vozila i identitet osoba koje su se javljale na oglase, kako grupe ne bi bile otkrivene.

Prilikom hapšenja oduzeta je veća suma novca, 176 mobilnih telefona, 12 laptopova, kao i interna dokumentacija. Pored toga, oduzeta je manja količina droge, municija i četiri vozila koje su uhapšeni koristili.

izvor: Blic

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar