UZMI RAČUN I POBEDI – KADA POČINJE DRUGI KRUG?

0

Krajem decembra završen je prvi krug nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020, a sve koverte koje nisu izvučene ostale su „u igri“ i za drugi krug.

Drugi krug izvlačenja koverti sa fiskalnim računima počeće 23. januara. U svakom izvlačenju do 27. februara biće dodeljeno po pet automobila Fijat 500L i po jedan stan u Beogradu. Na kraju drugog kruga, odnosno 27. februara, biće dodeljena glavna nagrada, a to je stan u Beogradu na vodi.

Pravila

Igra se bazira na sakupljanju fiskalnih računa, sa minimalnim iznosom od 100 dinara po računu. U jednoj poslatoj koverti treba da bude 10 fiskalnih računa, a mogu da se šalju svi fiskalni računi od 1. septembra ove godine.

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna lica s prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije, izuzev lica koja su u radnom odnosu ili su na drugi način angažovana za rad u kabinetu predsednika Vlade Srbije, Generalnom sekretarijatu Vlade, Ministarstvu finansija, Republičkoj direkciji za imovinu, Upravi za igre na sreću, Poreskoj upravi, Državnoj lutriji Srbije, JP Pošta Srbije i Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALED), kao i članovi Komisije za praćenje regularnosti izvlačenja nagrada i utvrđivanja dobitnika.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar