UZMI RAČUN I POBEDI – GRAĐANI SAVSKOG VENCA BIRAJU PROJEKAT

0

U maju je završena nagradna igra Uzmi račun i pobedi 2018. Ogroman broj građana širom Srbije svakodnevno je slao fiskalne račune i slipove. Na taj način građani su ostvarili pravo učešća u nagradnoj igri, a sa većim brojem poslatih koverata učesnici su povećavali mogućnost da osvoje neku vrednu nagradu.

Kako je nagradna igra pokrenuta sa ciljem da se zaustavi siva ekonomija i da se apeluje na stanovništvo da prilikom kupovine obavezno svi uzmaju fiskalne račune i slipove, odlučeno je da budu izabrane opštine čiji su stanovnici bili najaktivniji.

Opština Savski venac je zauzela prvo mesto u kategoriji srednjih opština. Osvojila je zonu besplatnog Interenta i novčana sredstva u inosu od 23.000 evra. Po izboru građana, opština će ovaj iznos uložiti u jedan od predloženih projekata.

Predloženi projekti su:

  1. Uređenje dečijeg igrališta u ulici Ljutice Bogdana
  2. Nabavka računara i klima uređaja za kabinete informatike u osnovnim školama
  3. Tekuće održavanje vrtića Grofica Olga 

Stanovnici Savskog venca mogu da glasaju za željeni projekat zaokruživanjem rednog broja na glasačkom listiću. Glasanje će se obavljati u holu pisarnice Upravne zgrade opštine Savski venac (Kneza Miloša 69). Tu će biti postavljena glasačka kutija. Glasanje će trajati do 18. juna 2018. godine, do 15.30h. Pravo glasa imaju svi punoletni građani sa Savskog venca.

Pogledajte još: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar