UŽIVO UKLANJANJE POBEDNIKA (FOTO, VIDEO)

0

Danas se prvi put posle 91 godine spomenik Pobednik sa Kalemegdana uklanja, makar na neki period i vozi na restauraciju van Beograda.

Uklanjanje bronzane statue počelo je u 11h, a u periodu od 12h do 15h Pobednik će biti izložen za sve zainteresovane građane da ga pogledaju izbliza u ulici Carigradski drum (ulaz iz Tadeuša Košćuška).

Trenutno se radi na skidanju korodiranih šrafova.

Oko 10 do 12h Pobednik je spušten na zemlju.

Pogledajte u nastavku kako izgleda skidanje Pobednika:

foto: Beograd uživo foto: Beograd uživo

foto: Beograd uživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar