UŽAS U SPECIJALNOM SUDU – OPTUŽENI PREREZAO SEBI VRAT TOKOM SUĐENJA

0

U Specijalnom sudu u Beogradu u toku je suđenje Valjevskoj grupi, a danas se dogodio užas u sudnici kada je jedan optuženi prerezao sebi vrat.

Kako prenosi Kurir, jedan od optuženih Zoran Jeličić je izagao razloge za izuzeće sudskog veća, kada ga je sudija vratila u boks za optužene. Nakon toga, on je ponovo zatražio reč i kada mu je dozvoljeno da izađe pred govornicu, on je izvadio oštar predmet iz džepa. Rekao je da će se ubiti jer mu se ne dozvoljava da kaže šta ima i prerezao je sebi vrat.

Strža i Hitna pomoć su odmah reagovali, a stanje Jeličića trenutno nije poznato.

Valjevska grupa je uhapšena u velikoj akciji policije pre 10 godina, a razlozi zbog kojih im se sudi su teško ubistvo, zločinačko udruživanje, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, iznuda i nanošenje lakih i teških telesnih povreda, i iznude novca. Uhapšeno je ukupno 9 lica.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar