UVODE SE DODATNE MERE NA ADI CIGANLIJI

0

MERE NA ADI CIGANLIJI – Na Adi Cigalniji primenjuju se mere koje je doneo Gradski zavod za javno zdravlje, odnosno peškiri ne mogu biti jedni do drugog, osim ako je reč o porodicama, postavljene su dezobarijere kod tuševa i dezinfekciona sredstva. Ležaljke privatnih objekata ne mogu biti jedna do druge, a i stolovi ugostiteljskih objekata moraju biti propisno udaljeni.

Iako je postojao predlog da se ograniči broj kupača, svi su se složili sa time da je to na Adi Ciganliji neizvodljivo, jer Ada ima 5 plaža na koje je moguće doći sa raznih strana. Kontrolu broja posetilaca je lakše raditi na bazenima, pa čak i na plaži Lido u Zemunu kojoj se pristupa preko pontonskog mosta.

Zato su donete dodatne mere koje je moguće primeniti, a radi se o radu sa maksimalnim brojem spasilaca, koji će imati još jedan zadatak. Onii će pored toga što vode računa o kupačima, upozoravati posetioce na mere koje su trenutno na snazi – socijalna distanca, upotreba dezobarijera i dezinfekcionih sredstava.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar