50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

UVEDEN POLICIJSKI ČAS U SRBIJI

0

POLICIJSKI ČAS – U 20h na konferenciji za štampu koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, objavljene su dve drastične mere u cilju sprečavanja širenja korona virusa COVID-19.

Od srede, 18. marta 2020. godine, od 20h uveče počinje da važi policijski čas u Republici Srbiji. Svim građanima zabranjeno je kretanje od 20h do 5h svakog dana, do ukidanja policijskog časa.

Druga mera je apsolutna zabrana izlaska starijima od 65 godina, u gradovima, a u manje urbanim sredinama (do 5000 stanovnika) onima starijim od 70 godina.

Vojska Srbije preuzima pod svoju kontrolu sve granične prelaze, migranske punktove i bolnice.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar