USVOJEN NOVI MORATORIJUM – DO KADA ĆE SE PRIMENJIVATI?

0
Na sednici izvršnog odbora Narodne banke Srbije usvojen je još jedan moratorijum koji će omogućiti zastoju u otplati kreditnih obaveza prema bankama. Moratorijum se primenjuje na obaveze po osnovu kredita i kreditnih proizvoda banke, poput minusa na računu i kreditnih kartica.
Korisnici banaka će moći da odlože plaćanje obaveza koje dosepavaju u periodu od 1. avgusta do 30. septembra ove godine, a ovaj zastoj se primenjuje i na obaveze dospele u julu, a koje nisu isplaćene.
Do 31. jula banke su dužne da građanima, ali i pravnim licima do 31. jula ponude zastoj u otplati obaveza. U roku od 10 dana može se odbiti ponuda (mailom, poštom, telefonom ili lično u bankama).
Takođe, korisnici od primene moratorijuma mogu odustati i tokom njegovog trajanja, zahtevajući to od banke ili uplatom u celini dospele obaveze.

viber-baner-poziv-beograduživo

 

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar