USVAJA SE PAKET MERA ZA PRIVREDU – KO DOBIJA POMOĆ?

0

Vlada Srbije usvojiće danas pravni okvir kojim će moći da se realizuje drugi paket pomoći za privredu, najavljeno je iz Ministarstva finansija.

Svi privrednici koji su već koristili mere imaće pravo i na ove nove i biće automatski prijavljeni. Ovom prilikom, pomoć će moći da iskoriste i pravna lica osnovana posle 15. marta, a koji prošli put nisu imali ovu mogućnost. Ipak, potrebno je da su nove firme osnovane do 20. jula.

Novim paketom mera obezbeđeno je 60% minimalne zarade za zaposlene u avgustu i septembru, a pravna lica dobijaju i dodatnih mesec dana odlaganja plaćanja poreza i doprinosa na zarade.

Povezano: USVOJEN NOVI MORATORIJUM – DO KADA ĆE SE PRIMENJIVATI?

viber-baner-poziv-beograduživo

 

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar